AVUI

AcronymDefinition
AVUIAssociazione Velica Universitaria Imperia (Italy)
References in periodicals archive ?
El Punt Avui paid most attention to the Via Catalana (25.7% of the units), followed by La Vanguardia (17.5%), ABC (17.5%), El Periodico (15.4%), El Mundo (13.9%) and, finally, El Pais (10%).
No obstant, no tot era buidor oficial; hi havia un cert esperit corporatiu que es nodria principalment del record del passat, del nom glorios d'alguns dels seus professors i de la persistencia de les etiquetes academiques, les quals, encara que avui, amb el canvi dels costums, sembli el contrari, contribuien poderosament aleshores a formar al voltant del professorat una atmosfera de consideracio social que transcendia fins als mateixos alumnes.
Ficha no 25 s/d de la coleccion regalada a sus lectores por el diario Avui.
Los diarios elegidos fueron tres: El Pais (EP), La Vanguardia (LVG) y El Punt Avui (EPA).
Anticatalanisme i antisionisme, avui. Barcelona: Dux, 121-135.
Pour El Punt Avui (edite en Catalogne), il s'agit de la [beaucoup moins que]mauvaise fin du [beaucoup moins que]pujolisme[beaucoup plus grand que] (doctrine politique de Pujol), de l'autoritarisme soumis a Madrid et des pactes avec l'establishment.
felicitava calorosament a en Gil Foix per l'estocada que havia donat a la banca antiga amb l'operacio dels Nords", I, 16) en el que interfieren viejos rencores y envidia de clases: "aquells senors fan amb nosaltres allo que l'aristocracia antiga fa amb la d'avui. ens reben be.
De igual modo, Godo edito junto a Planeta y la Generalitat de Cataluna el diario catalanista Avui hasta el ano 2009, lo cual situaba bajo el conservador sello de Godo a dos publicaciones ideologicamente opuestas en pos de la rentabilidad economica y la apertura del mercado potencial de lectores.
He had suffered serious head injuries, the El Punt Avui newspaper said.
Per que el planejament avui? Diputacio de Barcelona, Xarxa de municipis.
Un ano mas tarde, 1995, la prensa en catalan aparece tambien en la Red, con Avui. Al mismo tiempo La Vanguardia, de Barcelona, estrena su edicion digital, y poco despues lo hizo el Diario Vasco de San Sebastian, con una version semanal que en noviembre se convirtio en una publicacion diaria.
(69.) Sobre este tema veanse, Villalon, Josep: <<En la mort de mossen Vilar>>, Foc nou, 15, Paris, 1962; Raguer, Hilari: <<Vilar i Costa, profeta de la diaspora>>, Avui, 21-IX-1977; o Manent, Albert: La literatura catalana a l'exili.