AVUT

AcronymDefinition
AVUTAssociation of Victims of Uphaar Tragedy
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Total installation AVUT (in days) AVTP (in days) time (in days) Scenario 4 181,5 150 17,67 Scenario 3 195,5 174,5 20,67 Scenario 2 184 160,5 27,2 Scenario 1 195,5 181 22,17 Note: Table made from bar graph.
Tinerii cu studii inferioare au fost si sunt cei mai vulnerabili: si-au gasit mai greu un loc de munca, au avut cele mai mari dificultati in pastrarea locurilor de munca pentru care sunt sau titulari.
Stenograma convorbirilor care au avut loc cu ocazia primirii de catre Nicolae Ceausescu a delegafiei Partidului Socialist Belgian, condusa de Edmond Leburton, precedinte al Partidului si ministru de stat in data de 13 aprilie 1972 (Verbatim record of comrade Nicolae Ceausescu's welcoming of the delegation of the BSP led by Edmond Leburton, president of the Party and State Minister on 13 April 1972).
Am avut deci sansa exceptionala a unei intalniri timpurii cu o personalitate de mare si aleasa cultura ca profesorul Marcus, cu care comunic si azi, pe teme atat de diverse cat pot eu considera.
Astfel, Gabriel Petrea scrie intr-un comunicat bine simtit ca Mihai Sturzu, impus de Victor Ponta, in urma cu doi ani, la sefia TSD, nu ii reprezinta pe tinerii din partid si ca, la Congresul PSD, acesta a avut cel mai ipocrit discurs din istoria partidului, vorbind fara jena in numele propriului interes.
Senior advocate KTS Tulsi, who represented AVUT had also said that the convicts not only be jailed, but rather their punishment should be enhanced.
Teoreticienii totalitarismului au constatat ca aparitia unor fenomene sociale si ideologice patologice, care au dus la degradarea totala a fiintei umane in secolul XX, au avut loc in spatiul cultural al valorilor religioase traditionale occidentale si uneori au fost chiar favorizate de acestea.
Teoria lui Mendeleev nu a fost doar orice teorie veche care a avut aceasta consecinta; nu a fost doar ei plus un f nerelationat.
Cercetatorii nu trebuie sa invite alte persoane sa fie coautori si nici un cercetator nu ar trebui sa admita ca numele lui sa fie inclus in calitate de co-autor la o lucrare stiintifica, daca nu au avut o contributie substantiala la cercetarea prezentat a in lucrare.
Summary: New Delhi [India] July 1 (ANI): The Patiala House court on Saturday directed two persons, accused of threatening chairperson of the Association of the Victims of Uphaar Tragedy (AVUT) Neelam Krishnamoorthy, to tender an unconditional apology in proper form and also to publish it in leading newspapers.
Articolul de fata prezinta rezultatele unei cercetari calitative desfasurate in intervalul ianuarie-octombrie 2015 si care a avut ca principal obiectiv analiza relatiei dintre inegalitatile de cariera educationala generate atat de sistemul de invatamant cat si de elemente exterioare acestuia (mediul socioeconomic, familial si cultural de provenienta al elevilor, de exemplu) asupra inegalitatilor de cariera profesionala.
Din culisele campaniei de pe Facebook a lui Iohannis: n ultima luna de campanie am avut aproape jumatate de miliard de aficari de pagina".