BROJ

AcronymDefinition
BROJBisphosphonate-Related Osteonecrosis of the Jaw (also seen as BRONJ)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Kao sto se vidi u tablici 2., u sva je tri korpusa znatno veci broj iskaza s imenicama koje znace nezivo od onih koje znace zivo.
Broj preopcavanja koji cine djeca razlicit je od mjeseca do mjeseca, a u nekim ih mjesecima nema.
Ukupan broj preopcavanja po svakom govorniku nije velik.
Trece, navedeno se dogada iako je u korpusu prisutan znatno veci broj imenica koje znace nezivo pa bi se prema nacelu cestotnosti ocekivalo da bude prisutan takav nacin preopcavanja.
Vjeranov korpus obuhvaca najduze razdoblje snimanja (od 0;10 do 3;2), ali isto tako obuhvaca i najveci broj odraslih govornika koji sudjeluju u komunikaciji s djetetom (23).
Ujedno je doslo do povecanja broja starih i veoma starih u populaciji razvijenih zemalja, te sada veliki broj infektivnih bolesti i infekcija teskog klinickog toka zapazamo upravo u ovoj starosnoj grupi.
Jednom godisnje casopis Suvremena lingvistika objavljuje po jedan tematski broj posvecen odredenoj suvremenoj lingvistickoj temi.
Tako je casopis dobio odreden broj odlicnih radova mladeg narastaja domacih lingvista.
U zadnje vrijeme taj se broj jezika, iako za sada jos ne i sluzbeno, smanjio na hrvatski te engleski, francuski i njemacki, a dva dominantna jezika na kojima Suvremena lingvistika objavljuje jesu hrvatski i engleski.