CEEA

AcronymDefinition
CEEACommunauté Européenne de l'énergie Atomique (French: European Atomic Energy Community)
CEEACanadian Energy Efficiency Alliance
CEEACanadian Earth Energy Association
CEEACalifornia Elementary Education Association
CEEACentral and Eastern European Americans
CEEACenter for Energy and Environmental Analysis (Oak Ridge National Laboratory)
CEEACentre for Electric Energy and Automation (Malaysia)
CEEACommunication Entertainment Edutainment Association (Austria)
CEEAChicago Electrical Estimator's Association
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
In acest fel, modernitatea ar fi introdus alternativa "omogenitate sau dualitate intrinseca socialului", ceea ce, pe planul cunoasterii, s-ar corela cu paradigmele functionalista sau criticista, respectiv, pozitivista sau critica (18).
Numarul fetelor in aceasta subgrupa este nesemnificativ mai mare in EPL ambulatoriu, ceea ce se explica prin cauza asemanatoare subgrupului precedent--victimologie sexuala la adolescenti.
Acesta este si modul de a lucra a lui Dumnezeu: alege oamenii de jos ai lumii, pentru a birui pe cei puternici, cheama lucrurile care nu sunt de parca ar fi, pune la baza lumii dragostea cu o structura matematica parca, conditionata de modelul sau divin, o dragoste simpla si puternica, ii face pe cei orbi sa vada cu ochii mintii ceea ce oamenii normali nu mai pot vedea, schimba lumea intr-o clipita, in fractiuni de timp pe care noi nu le percepem, dar care mentin viata, face dintr-un fricos un mare apostol, creeaza cel mai important Templu, trupul uman, desi oamenii vor un altul, ne atrage atentia ca toate lucrurile sunt permise, dar totodata nu toate zidesc si nu toate ne sunt de folos, limitarea dand astfel sens infinitului ...
Acest studiu a avut ca obiectiv central ridicarea unor semne de intrebare in ceea ce priveste oportunitatea politicilor crestin-democrate.
La majoritatea pacientilor cu tulburari psihice din studiu, criteriile de internare nonvoluntara specificate sunt auto/heteroagresivitatea si simptomatologia psihotica ca halucinatii/idei delirante, ceea ce demonstreaza respectarea art.
In foarte multe dintre statele europene, printre cele mai des intalnite obstacole la integrarea in munca a tinerilor sunt: costul ridicat al fortei de munca, dezechilibre mari in ceea ce priveste prevederile legale cu privire la contractele de munca permanente si cele temporare, masurile de protecsie a tinerilor provenisi din medii defavorizate, practicile discriminatorii.
In ceea ce priveste ocuparea tinerilor pe piata muncii, perioada 2008-2014 se caracterizeza prin cresterea ponderii celar angajati part-time sau temporar si, aceasta, cu o frecventa mai mare decat in randul altor segmente de perso one apte de munca.
In mediocritate nu exista niciun lucru care ar putea el insusi sa provoace timpurile sa recunoasca si sa traduca iar ceea ce de multa vreme parea a fi cunoscut.
Paris-based Euro Arab Centre For Studies (CEEA) is organising the forum under the slogan " Terrorist Dangers and Global Stability".
Alcoolismul reprezinta o problema majora cu care se confrunta societatea atat in ceea ce priveste costurile directe si indirecte cauzate de alcool, cat si din cauza complicatiilor medico-legale, sociale, profesionale care se asociaza frecvent consumului abuziv de alcool.
All procedures and techniques used in this study were conducted following the guidelines of the Declaration of Helsinki for the care and use of laboratory animals, and were approved by the Animal Experimentation Ethics Committee of the Setor de Ciencias Biologicas, Universidade Federal do Parana (CEEA, #231, process #23075-021110/2007).
All procedures and protocols were in accordance with the Guidelines for Ethical Care of Experimental Animals and were approved by of the Ethical Committee for Animal Research (CEEA) of the Institute of Biomedical Sciences (32/2008--addendum 051/2005).