CAREI


Also found in: Wikipedia.
AcronymDefinition
CAREIColorado Association of Real Estate Investors
CAREIChina Association of Rural Energy Industry (est. 2002; Washington, DC)
CAREICenter for Applied Research & Educational Improvement
CAREIConnecticut Association of Real Estate Investors (Hartford, CT)
References in periodicals archive ?
It didn't always looklike this Some days it looked a mess The litter bins had overflowed People didn't careI guess.
I'm on top of a steep hill (just like my old place), and I look down on my landlord's roof and on each side of my terrace on the Carei valley and the Borrigo valley, and at the end of each valley there is the sea.
Contract notice: Italian Border - Reinforcement Of The South Carei Viaduct.
Legat, de asemenea, de transmiterea glutamatergica, un alt model propus--de schizofrenie la sobolan--se refera la administrarea de blocanti ai acestui transmitator, cum ar fi, de exemplu, metionina, ce inhiba sinteza glutamatergica si a carei utilizare se afla in atentia laboratorului nostru, chiar in aceasta perioada, ca model de inducere a unor manifestari psihotice.
Royal Frieslandcampina Set To Relocate Production & Packaging Units: Dutch dairy cooperative Royal FrieslandCampina Romania is planning to relocate its cheese production facility in Carei and cheese packaging unit in Targu Mures, Romania, by January 2015.
3) Politicianul si diplomatul italian Niccolo Machiavelli (1469-1527), patriotul si ganditorul, geniul a carui intelegere acuta a politicilor contemporane si a carei perspicacitate in natura umana a creat capodopere, care au fost adesea judecate gresit ca imorale sau cinice, s-a nascut pe 3 mai 1469.
Conform tuturor sondajelor comandate de noi, gaina ar fi trebuit sa traverseze strada pentru simplul motiv de a ajunge la Corbeanca si a-si numara ouale, iar actuala sa orientare spre Marea Neagra pare a fi doar o incercare de manipulare a paturii sociale galinacee si o incalcare a Constitutiei Romaniei, pe al carei teritoriu se afla strada, pavata, in urma licitatiilor realizate in decursul guvernarii noastre, de singura firma concurenta, Bechtel.
House passed a plan that would gut protections for folks whove been sick before and have a preexisting health condition, and make older Missourians pay more for their careI was glad to visit with this group today to talk about real, concrete solutions for health care delivery in our state.
Studiile retrospective sugereaza ca, practic, toti pacientii experimenteaza o faza prodromala a carei durata variaza de la perioade foarte scurte la cativa ani, cu o medie de 3,3 ani inaintea debutului psihozei propriu-zise.
Mingea a fost fabricata si asamblata de compania C ai carei angajati folosesc echipamentele si tehnica din Taiwan si Hong Cong; a fost ambalata de compania D, distribuita de compania E si comercializata de compania F; companiile G si H au imprumutat banii pentru proiect si au vandut deja titlurile de proprietate altor companii; companiile I si J vand mingea in centrele lor de sanatate; compania K se ocupa de problemele juridice iar L de reclama; compania M este proprietara fabricii unde a fost asamblata mingea, iar N este proprietara masinilor.
Autorul defineste aspectele tacite ca reprezentand "activitati de rutina, care complementeaza regulile explicite ale practicii, care indica [medicului] ce reguli anume sa foloseasca si cand, precum si ce caz necesita folosirea carei informatii" (10, 53).