EGALA

AcronymDefinition
EGALAEmory Gay and Lesbian Advocates (Emory University; Atlanta, GA)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
'The beans are a rich source of essential proteins which would lead to a healthy populace,' Egala said.
Ei vor prefera sa stea acasa si sa se bucure de placerile vietii private, atata vreme cat guvernul aflat la putere produce mijloacele de satisfacere a acestor placeri si le distribuie in egala masura".
In acest moment, probabilitatea ca subiectul sa aiba dreptate cu privire la toate cele 100 de aruncari este din nou egala cu probabilitatea ca a 100-a aruncare sa fie avers.
It is true that Limann became the PNP presidential candidate through the influence of Nkrumah's former cabinet minister, Alhaji Imoru Egala, but those who knew Dr Limann's NLC connections insist that the Egala-Limann ethnic solidarity did not, in any way, make the former diplomat a true Nkrumah follower.
Motivele care ne indreptatesc sa spunem despre Spiru Haret ca a fost un reformator social, parintele protectiei sociale moderne din Romania, in egala masura ca si parintele invatamantului romanesc modern, rezida chiar in operele sale si in activitatea sa.
Ele sau constituit rapid in miscari politice majore, cu orientare de centru, moderate, capabile sa produca o reala schimbare in plan politic prin pozitionarea la distanta egala atat fata de extrema stanga cat si de cea dreapta, capabile sa ofere elemente de coeziune in spatiul politic dar si in cel social.
Astfel, accentul se pune asupra etapelor fundamentale in cadrul managementului strategic: formularea obiectivelor si strategiilor, analizei si implementarii, si, in egala masura, asupra evaluarii si monitorizarii.
Bipolaritatea reduce situatiile conflictuale (singura diada cu potential beligerant fiind cea dintre marile puteri), presupune o probabilitate mai mare privind distributia sensibil egala a puterii intre actorii globali (adevarata sursa de stabilitate), descurajeaza greselile de calcul reducand riscul unui razboi intre marile puteri si diminueaza teama care amplifica tensiunile dintre state" (4).
Printre aceste conditii se numara: a) activitatea asociatiei trebuie sa se desfasoare in interes general sau al unor colectivitati; b) asociatia trebuie sa functioneze de cel putin 3 ani; c) persoana juridica interesata trebuie sa prezinte un raport de activitate din care sa rezulte desfasurarea unei activitati anterioare semnificative, prin derularea unor programe ori proiecte specifice scopului sau; d) valoarea activului patrimonial pe fiecare dintre cei 3 ani anteriori in parte sa fie cel putin egala cu valoarea patrimoniului initial.
Participarea egala a femeilor si barbatilor in procesul decizional politic a constituit un subiect prioritar in timpul presedintiei slovene, fiind parte a continuarii Platformei de actiune de la Beijing.