IISU

AcronymDefinition
IISUIndian Space Research Organisation Inertial Systems Unit
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Just Dance 2014 is "just the beginning of the types of games that can be created using Iisu in conjunction with the PlayStation Camera," (http://www.computerandvideogames.com/438877/new-software-enhances-ps4-cameras-full-body-motion-tracking/) stated a representative to CVG.
Fapt divers De cand cu Florentin Smarandache si paradoxismul lui, Si lui Dumnezeu a-nceput sa-i placa paradoxul: Anul acesta, a trasnit o biserica Dintr-o comuna vranceana Plina ochi de credinciosi Veniti sa preamareasca Invierea Fiului Sau Iisus Hristos.
In Schytia Minor, cuvantul Evangheliei a fost propovaduit de Sfantul Apostol Andrei, ucenic al Mantuitorului nostru, Iisus Hristos, ceea ce a conferit Bisericii Ortodoxe Romane titlul de Biserica Apostolica.
Scriitorii crestini ai primelor veacuri de crestinism marturisesc ca religia lui Iisus a patruns la geto-daco-romani de la nordul, cat si la cei din sudul Dunarii.
Walfridus Strabo de Reichenau 808/ 809-849 in "Poemata" a introdus o compunere dedicata Sfantului Apostol Filip in Item de Sancto Apostolo Philipo Christi in care afirma ca "Sfantul Apostol care a lucrat "prin harul curat" primit de la Iisus Hristos "a invatat multimile barbare din Scythia dogmele sfinte, ca sa creada in Hristos Mantuitorul lumii".
,,Melchisedec - prototip al arhieriei vesnice a lui Iisus Hristos, dupa Epistola catre Evrei 7, 1-10." Altarul Banatului Issue 7-9: 50-60.
Iisus Hristos arhiereu vesnic dupa Epistola catre Evrei.
umanitatea Dumnezeului Iisus. Pentru om, un dar de nepretuit.
lui Iisus: "Puterea mea este slabiciunea mea, si slabiciunea mea,
om", am inteles, mult mai tarziu, ca acel om este Iisus Hristos.
Iisus se uita la ei si zise: <<Oamenilor le este cu putinta acest lucru, dar lui Dumnezeu toate ii sunt cu putinta>" (Matei, 19,16).
Un Dumnezeu care se intrupeaza intrun om, vorbim aici de persoana Iisus Cristos, iata Paradoxul Suprem.