IMATI

AcronymDefinition
IMATIInstitute of Militronics and Advanced Time Interventionality (Australia)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
punovrijednome muskarcu i zeni prema kojoj svaka punovrijedna zena uz sebe mora imati muskarca.
Atribut patrijarhalni odnosi se na >>pretpostavke ili tvrdnje da bi muskarci morali dominirati nad zenama, imati vlast nad njima i govoriti im sto da rade<< (Phillips 2014: 299).
Athletes are often unaware of 71.4 16.7 the risks which doping may have on their health./Sportisti cesto ne znaju ka-kve posledice po zdravlje moze imati doping sredstvo.
Frazem vuk u janjecoj kozi tako je posluzio kao ilustracija konceptualne integracije, a frazemi baciti pijesak (prasinu) u oci komu, biti slijep kod zdravih ociju i imati mrenu na ocima kao primjeri motivacije kulturnim modelom GLEDANJA.
Izmjerene frakcije, ovisno o respirabilnosti cestica, mogu imati odredeno negativno djelovanje na ljudsko zdravlje.
ne mogu imati ni imensku ni atributnu funkciju, dok glagolske imenice, primjerice, uz te dvije funkcije mogu imati jos i adverbijalnu funkciju.
Stoga bi kod uzimanja anamneze bolesnika lijecnik/dermatovenerolog trebao imati na umu da bilo koji lijek koji bolesnik uzima moze biti uzrok koznih promjena.
U trecem poglavlju opisuje se prijedloPna skupina s + instrumental koja je dodatak, a moPe imati znacenje druUtva, nacina i vremena.