INCAT


Also found in: Wikipedia.
AcronymDefinition
INCATInflammatory Neuropathy Cause and Treatment
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Cu acelasi prilej, propune si marcarea vitelor: "In special pentru vite, infiintarea asigurarii lor va impune a se introduce un sistem oarecare de marcat vitele, in asa fel incat orice vita sa se poata sti din ce sat anume provine.
Inca din 1866, "partida liberala" a publicat o "programa" care prevedea, printre altele, "descentralisare administrativa intinsa, reforma legilor comunale si judetene in asa mod incat diferitelor localitati sa se asigure o viata proprie, o putere de actiune care sa le permita a se dezvolta materialiceste si moraliceste" (21).
Nu toata lumea vrea sa plateasca costul invatarii unei noi limbi suficient de bine incat sa locuiasca si sa munceasca in alta tara, chiar daca ar beneficia de salarii mai mari.
Partidele comuniste au scos de pe scena politica celelalte partide politice, ramanand singure la putere, astfel incat partidul s-a identificat cu statul si a acumulat prerogative oficiale nelimitate.
In aceasta republica "nici un cetatean sa nu fie atat de bogat incat sa-l poata cumpara pe altul si nici unul sa nu fie atat de sarac incat sa fie constrans a se vinde altuia" (79).
Daca mostenitorul sezinar renunta la mostenire sau este indepartat ca fiind nevrednic, el devine strain de succesiune astfel incat pierde si beneficiul sezinei, iar mostenirea va fi culeasa, in conditiile legii, de succesibilul in linie dreapta urmator care va dobandi, in mod retroactiv, de la data deschiderii succesiunii, atat mostenirea cat si sezina.
Other prominent players in catamaran market are Matrix Yachts, LOMOcean Design, African Cats, Alumarine Shipyard, Seawind, Incat Crowther, Bavaria, Voyage and LeisureCat.
The Vortisea brand, designed in collaboration with Australia's Incat Crowther, is specifically geared towards European and UK wind farms.
In PATH study, which the largest controlled clinical study in CIDP patients to date, about 73% responded to Privigen over the course of treatment, as measured by their adjusted score on the Inflammatory Neuropathy Cause and Treatment (INCAT) scale.
Designed by Incat Crowther, Australia, the 135-foot by 38-foot, catamarans will feature MTU 12V4000 M64 EPA Tier III engines rated 1875 BHP @ 1800 RPM coupled with ZF7600 reduction gears as the propulsion system.