KMDLNJ

(redirected from Keshilli per Mbrojtjen e te Drejtave dhe Lirive te Njeriut)
AcronymDefinition
KMDLNJKeshilli per Mbrojtjen e te Drejtave dhe Lirive te Njeriut (Council for Protection of Human Rights and Freedom; Kosovo)