LUAM

AcronymDefinition
LUAMLand Use Allocation Model
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
A friend Pater Jafar said Luam, who had fled her troubled homeland of Eritrea, in East Africa, was "a very bubbly girl".
I would try to watch a class in person--not a video online--to see if their teaching style is something I can understand," says Luam Keflezgy, a hip-hop teacher at Broadway Dance Center in New York City.
It may not even be somebody you know that well, but somebody who can speak your language and look out for you," says teacher Luam Keflezgy.
In secolul XIX pluralismul religios (3) a fost mai curand privit ca facand parte din procesul de emancipare a tuturor sferelor vietii inspirat fiind de ideile Revolutiei franceze si a capatat si o puternica utilizare politica pe care o exprima si astazi cand trebuie sa luam in calcul o alta forma de pluralism, este vorba despre un pluralism identitar.
Sa luam un alt exemplu, un poem format din consoane: "Rtfgj'kmnb": "sdf ffghrt plkl.
Mai exact, daca este sa luam perioada Razboiului Rece, nu putem percepe aceasta relatie decat in termeni ideologici.
In cazul de fata, referindu-ne la cooperarea pentru dezvoltare, trebuie sa luam in considerare atat efectele directe ale fondurilor ODA cat si conditionalitatile de liberalizare a pietei si de asumare a liberului schimb pe care il presupune accesul la astfel de asistenta.
Chiar daca ar fi sa luam prea in serios "legea" si sa incercam sa "remediem" situatia, acest lucru s-ar putea face cu mult mai putina agitatie si consum de resurse de orice fel.
Sau chiar erau de acord cu politica de extindere, daca este sa luam in calcul indiferenta populatiei din tarile Europei Centrale si de Est manifestata in momentul referendum-urilor sau a locuitorilor "nucleului comunitar", indiferenta manifestata prin absenta masiva de la urne la alegerile europene?
Sistemele nationale de securitate sociala intalnite in statele membre ale Uniunii Europene se impart, in conceptia clasica, in patru mari categorii, la care trebuie sa mai adaugam inca una daca luam in consideratie procesul extinderii Uniunii spre Est.