NIMIC

AcronymDefinition
NIMICNorthern Ireland Music Industry Commission (UK)
NIMICNano Imaging Under Industrial Conditions
NIMICNATO Insensitive Munitions Information Centre
References in periodicals archive ?
(9) Iti dai seama cat de ciudat ar fi sa nu mai zica nimeni nimic [Do you realize how strange it would be if nobody said anything anymore?]
History had moved on and they with their eyes turned to the past to such an extent that they were blind to the realities of their country of adoption, while having no connection with Romania, no longer understood anything" ("oameni ai unei drepte, poate, stimabile, dar care nu mai corespundeau la nimic. Istoria se miscase, insa ei, cu privirile intoarse spre trecut incat treceau pe langa realitatile tarii de adoptiune, rupti de Romania, nu mai intelegeau absolut nimic" [Tanase, Romania mea 96]).
Dincolo de toate aceste intrebari, Jean Marc n-a inteles nimic. Gandurile lor au pornit in directii opuse si senzatia lui Jean Marc este ca nu se vor mai intalni niciodata."
Acest procedeu deriva din teama omului de a face treaba asta folosind un deget de la o mana, deoarece auzise ca daca ii dai un deget, iti ia toata mana, despre picior nepomenindu-se nimic. Unii sustin ca e vorba de mare si de fata din aceasta categorie, care ?i ea ar trebui incercat?
Cand este vorba de cucerirea unor noi regate, orice mijloc li se pare bun: nici crima si varsarea de sange, nimic din tot ce este sacru sau profan nu ii opreste.
In incheiere se contureaza astfel un adevarat cerc hermeneutic al creatiei ce cuprinde miscarea lumii de la starea de nimic la starea de adevar conceputa ca o conexiune a cunoasterii si credintei ce asigura punerea continua in miscare a creatiei.
Stanza 1: Am un crin si-o garofita,/Un baiat si o fetita./Cat de bogat oi mai fi, mai,/N-ai nimic fara copii.
Puterea sufletului omenesc este un medicament pe care nimic nu il poate intrece (6, 7).
Pentru ca intamplarile apocaliptice prin care Boboroc bin Sarantoc trecea cu calm, ca un pretext ce era, pentru gloria literara a altora, si mandria si fala criticii globale, intamplarile nu il clinteau defel: el nu bea, nu fuma, nu avea bani, deci nu depunea nimic nicaieri, nu avea nevoi, era si parca nu era, copiii lui erau identici cu el, ajunsese la un nivel de emancipare si rabdare superioare, de pe care privea cu afectivitate aventurile existen?iale ale contemporanilor sai.
(22) Sub imperiul vointei legiuitorului, omul de stiinta isi limita activitatea exclusiv la campul exegetic, adica el descria dreptul scris si nimic mai mult.
Asadar, mesajul are in vedere nu numai sistemul ca atare, ci si ceea ce se ascunde in spatele sistemului, acolo unde Iustin Parvu nu poate sa identifice nimic altceva decit un plan demonic prin care fiecare isi vinde sufletul fortelor demonice, de buna voie.
Nu stim nimic despre parintele lui Clorinde, se presupune ca deputatul de Plougern ar fi tatal sau: "Une histoire voulait que Clorinde fut sa fille; mais ni lui ni la comtesse n'en savaient reellement rien" (Zola, Son Excellence Eugene Rougon, 102).