NJU

AcronymDefinition
NJUNanjing University (China)
NJUNational Joint Unit (police)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Treba znati govoriti u pravo vrijeme ili zena nije muzu ona pomoc i oslon, koji mu mora biti, a srce muzevo ne moze se pouzdati u nju. Istinu reci i savjetovati mora zena ne samo muza, nego i djecu svoju i to osobitim autoritetom, autoritetom majke, koji nikad ne smije oslabiti ni manjkati.
Fizikalni nalaz kod bolesnika iz Nju Delhija pokazuje distendiran trbuh sa hepatosplenomegalijom i ascitom [2].
It stays in the veins; it is the source of health and fertility, and a companion of the vital soul, as in the expression "nju pli nju mang".
Onda se opet krsti i ljubi mater u ruku, pa opet gleda u nju. Iz njenih ociju teku dva mlaza suza.
(40) Ponovno, ista recenzentica upozorila nas je da za nju povratni glagol zamarati se ima i znacenje 'postajati umoran', kao u npr.
Nju je cinilo 36 pacijenata, koji su leceni antibiotskom terapijom prema licnom izboru lekara, a iz njihovih istorija bolesti utvrdena je efikasnost i cena lecenja.
Unusually United have been on the drift - initial quotes of 8-15 have become 3-5 - perhaps due to the absence of t he i nju red Wayne Rooney.
But having overcome a succes sion of nigg l ing i nju r i e s , McCou r t i s desperate to stake his claim for a regular starting slot.
Jedoznacno se ta konstrukcija moze obiljeziti kao pasivna kada se u nju uvede prilog upravo (57).
Naime, da bi jezicna ideologija mogla ispuniti svoju svrhu i djelovati motivacijski, nuzno je da oni kojima je okrenuta u nju i (po)vjeruju.
E-mail jfzhang@nju.edu.cn, kzen@nju.edu.cn, and/or cyzhang@ nju.edu.cn.