SBASHK

AcronymDefinition
SBASHKSindikata E Bashkuar E Arsimit, Shkencës Dhe Kulturës të Kosovës (Albanian: United Education , Science and Culture Tradeunion of Kosovo)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.