SCRIA

AcronymDefinition
SCRIASupply Chain Relationships in Action (UK)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
SCRIA (Social Centre for Rural Initiative and Advancement)
SCRIA is a community based organization working in the southern Haryana.
Ministrul cu vederi progresiste si viziune reformatoare scria ca legile "trebuie sa aiba drept scop sa determine sau sa usureze miscarea sociala (spre progres) in asemenea mod incat pentru toti indivizii ce compun societatea, una sau mai multe din aceste coordonate sa aiba in fiecare moment o valoare mai mare decat in momentele anterioare ...
"ascuns intr-o jale" in 2006, la 50 de ani, scria:"Mai
Insa abatele de Saint Pierre nu dispera in 1743 cand scria Proiectul pentru a face pace vesnica in Europa (101), sub forma unei Uniuni perpetue intre toti suveranii din Europa, care nu au pretentii intre ei, iar tratatele se semneaza cu trei sferturi din voturi in orasul Pacii care ar putea fi Utrecht, Geneva, Colonia sau Aix-la Chapelle.
"Le Figaro" scria la inceputul anului 2003, la cateva zile de la preluarea presedintiei Uniunii de catre Grecia, ca scopul principal al "Europei" ramane largirea la 25 de membri.
"Sunt in tara noastra doua tabere de oameni, scria "Curierul Principatelor Unite"--acei ai trecutului care reprezinta sistemul vechi de ocarmuire si altii, oamenii progresului reprezentand idei de libertate si demnitate" (6).
Emanoil Chinezu, contemporan cu evenimentele, scria ca "liberalii radicali si democrati turburau societatea" apeland la "poporul din clasele inferioare, tabaci si alti meseriasi din Bucuresti si din tara" pentru realizarea visului de veacuri al poporului roman, Unirea (13).
Din Roma, la 17/29 martie 1879, Esarcu ii scria Ministrului Afacerilor Straine Balaceanu un amplu raport referitor la situatia interna din Italia.
Niceta de Remesiana, episcop dac, scria in textul "De symbolo" ca atunci cand incerca sa explice daco-romanilor rolul lui Dumnezeu-Tatal din Crez intampina greutati, deoarece in mitologia pagana, zeii, fara deosebire, aveau atributul de tata, in sensul de "patron", "protector".
Caci nu poate seca izvorul credintei", scria Sfantul Epifaniu.