SCRIE

AcronymDefinition
SCRIESenior Citizens Rent Increase Exemption Program (New York State)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
And both SCRIE and DRIE should be available to individuals and families struggling to make ends meet in market-rate housing."
Pe pagina de garda imi scrie urmatoarea dedicatie: "Doamnei Doina Dragut, acest pumn de vitamine contra stresului cotidian!".
Ca si hormonfobia, simptom al disfunctiilor de care scrie David Icke, in "Secretul suprem".
Tot printre contemporanii nostri se afla si Antony Giddens, care preocupat de problema constrangerii sociale, o defineste ca fiind un "termen care se refera la faptul ca grupurile si societatile din care facem parte exercita o influenta conditionata asupra comportamentului nostru" (12), iar Dictionarul de sociologie Oxford scrie ca "polemicile pe tema libertatii pot fi rezumate la trei termeni implicati: agentul, obstacolul, in sensul de constrangeri, actiunea sau starea de realizat" (13).
Meanwhile, tens of thousands of tenants applied for DRIE and SCRIE benefits.
Cand a plecat nu era dramaturg, nici macar nu stia sa scrie, dar a invatat acolo.
Este unanim cunoscut accentul pe care Spiru Haret l-a pus pe latura practica a invatamantului: "Nu e de ajuns ca copilul sateanului sa stie numai a scrie, citi si socoti, a avea cunostinte de istorie si geografie, caci atata nu-i indestulator; lui ii sunt necesare si cunostintele practice.
Out of the 189 residential units, 187 are rent stabilized, two are rent controlled, two are SCRIE, and eighty-three are section-8 tenants.
Cand nu au ce sa toarne, incep sa scrie jurnale: Jurnalul National, Jurnalul de la Paltinis etc.
Alaturi de Nicolae Popea ii vom regasi pe colegii sai, Zaharia Boiu, tot membru al Academiei Romane care, la randul sau, scrie cateva lucrari de istorie: Mitropolia romanilor ortodocsi din Transilvania (1900) si Vasile Mangra, viitorul mitropolit al Ardealului cu lucrarile Ierarhia Bisericii romane din Transilvania si Ungaria (1908) si Contributii la istoria Bisericii romane (1917).
In acelasi sens, "Dilema veche" (septembrie) continua tema acuzand "lamentabila lejeritate" de a scrie orice, programele TV, lipsa de responsabilitate sociala a mass media, lipsa de reactie a mass media la "stiri importante".