SEMNE

AcronymDefinition
SEMNESearch Engine Marketing New England
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
(10) Ion Filipiciuc, Semne si minuni in traditia romaneasca, [Signes et merveilles dans la tradition roumaine] Cimpulung Bucovina: Biblioteca "Miorita", 2009, p.
In Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Semne de speranta in vreme de suferinta.
Pe de alta parte, la debutul multora dintre afectiunile psihosomatice (hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica etc.), primele semne si acuze ale bolnavului au forma unor simptome anxioase.
S-au introdus semne de circulatie in traficul de influenta.
Tabel 1: Semne ale ortorexiei nervoase conform International Eating Disorder Institute (12) 1.
BOUTAUD, Jean-Jacques, Comunicare semiotica si semne publctare, Translation by Dana Bratu and Mihaela Banescu, Edited by Valentina Pricopie, Tritonic, Bucuresti, 2005;
In aparenta, creativitatea scriituriii in paradox este un joc de semne, de grafeme:
Dementa este un termen care se refera la un grup de semne si de simptome determinate de afectiuni sau conditii ce au ca numitor comun degenerarea ireversibila a creierului.
(5) Petre Turlea, Carol al II-lea si camarila regala (Bucuresti: Editura Semne, 2010).
'Zborul unei pasari', de pilda, reprezenta un <<poem natural>>, care nu mai era nevoie sa-l scrii, fiind mai palpabil si perceptibil decat niste semne asternute pe hartie, care, in fond, ar fi constituit un <<poem artificial>> deformat, rezultat printr-o traducere de catre observant a observatului, iar orice traducere falsifica intr-o anumita masura.