TRCI

AcronymDefinition
TRCITwo Rivers Correctional Institution (Umatilla, OR)
TRCITherapeutic Riding Center of Israel
TRCITorpedo Readiness Certification Inspection (US DoD)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Silverio declined to give a statement in behalf of CCBPI and referred questions to the TRCI representative.
Radial artery (RA) occlusion (RAO) in patients undergoing coronary intervention via TRA (TRCI), is reported to be around 5%-10%, [sup][2] a complication raising great concerns in TRA community with high volume of TRCI.
According to the statement, the TRCI had started to get closer to average retail markets in the European Union (EU) after the global crisis.
The foundation released on Tuesday TRCI figures for February 2010.
razgovorne deskriptivne konstrukcije poput Samo preko mene mrtva/mrtvog, On brze trci bos nego u tenisicama, Ne mogu ga vidjeti nacrtana/nacrtanog.
primjere s tranzitivnim glagolom koji u aktivnoj inacici cuva valenciju za izravni objekt, ali je ona u deagentivnoj ispunjena zavisnom recenicom zbog cega je predikat u nesrocnom obliku: Dogovoreno je/Dogovorilo se da se ove tvrtke ujedine; tranzitivni glagol moze imati ispunjenu neku drugu valenciju--za neizravni objekt: O tome se mnogo pricalo, zatim--predikat je tranzitivni glagol, ali u intranzitivnoj upotrebi, uopce bez objekta: Ovdje se ne pusi, predikat moze biti i intranzitivni glagol: U muzeju se ne trci. Po ovoj je stazi jucer trcano (u bugarskom jeziku su ove konstrukcije iz jezgre kategorije jos rasprostranjenije jer se cesce tvore od intranzitivnih glagola).
In a statement, CCBPI said it has started the process of absorbing TRCI's operations into the company.
(TRCI) that will effectively see the regularization of the latter's 1,800 personnel under their new company.