UNOR

AcronymDefinition
UNORUniversity of Negros Occidental-Recoletos (Philippines)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
In plus, un tip particular de model animal de boala psihica il reprezinta modelul de autism la sobolan care se obtine prin administrarea unor doze crescute de acid valproic la femelele gestante in unele etape specifice de dezvoltare embriologica.
778/2010 al Comisiei din 2 septembrie 2010 de aprobare a unor modificari care nu sunt minore ale caietului de sarcini al unei denumiri inregistrate in Registrul denumirilor de origine protejate si al indicatiilor geografice protejate" (32010R0778)
(44) Anca Pop-Bratu, "Precizari In legatura cu activitatea unor zugravi de traditie postbizantina In Maramuresul istoric", in Pagini de veche arta romaneasca, Institutul de Istoria Artei (Bucuresti: Editura Academiei R.S.R, 1981), 117; Raluca Betea, TImpla bisericii de lemn din Desesti, http://istorie.uab.ro/publicatii/colectia_bcss/bcss_14/5_raluca_betea.pdf
Sau poate ca asta se intampla tocmai in cazul unor oameni de exceptie, precum Steve Jobs, Bill Gates etc.?!?...
(3.) Borza I., 2006, Cercetari privind influenta unor masuri fitotehnice asupra eficientei valorificarii apei de catre cultura porumbului in conditiile Campiei Crisurilor, Teza de doctorat Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca.
Moldova, si stabilirea unor tehnologii performante si eficiente economic de ameliorare si conservare a acestora aplicabile in stupine mari si mijlocii," Conferinta ctiintifico-practica "Apicultura suport durabil pentru gimnaziile- internat".
Utilizarea microagregatelor eoliene in componenfa unor sisteme complexe, Politehnica Publishing House, Timisoara, ISSN: 1842-4937, ISBN: 978-973-625408-6, pp.
Eclectismul arhitectural reprezinta imbinarea unor elemente provenind din stiluri sau modalitati de exprimare diferite.
(2003) Contributii la dezvoltarea tehnologica a topirii si turnarii unor materiale metalice utilizate in tehnica dentara.
BUSUIOC Dan Nicolae (1978), Arhitectura gotica timpurie din Tara Barsei in lumina unor noi cercetari, Tn <<Studii si cercetari de istoria artei>>, tom 25, Bucuresti, p.
Proiecte tehnologice mari si scumpe, oricat de complexe, sunt numai rezultatul aplicarii profundei intuitii stiintifice a unor grupuri mici de cercetatori dedicati sau a unor oameni de stiinta solitari, care de multe ori lucreaza izolati.