UREDA

AcronymDefinition
UREDAUttaranchal Renewable Energy Development Agency (India)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Although recent studies (e.g., Billingham, Wilson, & Gross, 1999; Grenier, 1993; Harford, Wechsler, & Muthen, 2002; McCormick & Ureda, 1995) have sought to identify demographic factors associated with drinking and driving by college students, only a few studies have examined other factors associated with this behavior.
A primary analysis task was to identify important themes observed across focus groups (Luke, Allen, Arian, Crawford, Headen, Spigner, Tassler & Ureda 2001).
LeStage Larry Olsen, DrPH John Ureda, DrPH Frank Vanoni, MD
Objavljivanje zbornika na njemackom jeziku iniciralo je Hrvatsko druUtvo za kroatistiku iz Beca, a zbornik je financijski potpomognut sredstvima SrediUnjeg drPavnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
a jos se ne zna kada ce predsjednik nastaviti put u Hrvatsku agens se moze rekonstruirati iz znanja sugovornika (ili citatelja) o svijetu: to su sluzbenici ureda predsjednickoga protokola, ili novinari.
Losih i neadekvatnih prijevoda turistickih promidzbenih tekstova u Hrvatskoj ima u izobilju, a u izradi ove su se knjige koncentrirali iskljucivo na sluzbeni promidzbeni materijal izdan od turistickih ureda i zajednica.