VREA

AcronymDefinition
VREAVerkehrsbetrieb Rhein Eifel Ahr (German: Transport Operations Rhein Eifel Ahr)
VREAVietnam Real Estate Association (Hanoi, Vietnam)
Copyright 1988-2018 AcronymFinder.com, All rights reserved.
References in periodicals archive ?
Stanza 3: Unde merg, unde ma duc sunt respectat/Fiindca am bani mulp si sunt bogat/Si fetele-si dau coate/ Ar vrea ca sa le iubesc pe toate.
Revista 22 (2013), "Borbely vrea ca limba maghiara sa fie recunoscuta ca o limba regionala prin Constitutie" (Borbely wishes the Hungarian language to be recognized as a regional language in the Constitution), [http://www.revista22.ro/-borbely-vrea-ca-limba-maghiara-sa-fierecunoscuta-ca-o-limba-regionala-prin- constitutie-23506.html]
[2] Alexandru, Corina, Baconschi vrea ca acordul pentru scut sa e semnat de Basescu si Obama, Romania libera, 05.05.2011.
Paradoxal este si enuntul "Cine e aproape de mine, e aproape de foc", sau "Caci nimic nu este ascuns care sa nu se vrea a fi descoperit"(Matei, 10, 26) ...
VETA: Nu voi, ti-am spus o data, si nici dumnealui nu mai vrea sa mearga; mi-a spus de-azi-dimineata; degeaba-i zici.
An Analysis of the Protest Movements in January-February 2012 in Cluj" ["Cine nu sare, nu vrea schimbare!
Deci democratia e sistemul social in care face fiecare ce vrea si in care numarul inlocuieste calitatea ...
I would like to ask you to give me your notes.(As vrea sa te rog sa-mi dai fisele tale)
Dar, in timp ce Kock spera sa obtina de aici un tip de validitate pentru evaluarea argumentelor practice, argumente referitoare la propuneri de actiuni, care sa fundamenteze si sa legitimeze multidimensionalitatea argumentarii deliberative bazate pe valori, si astfel sa legitimeze disensiunea ca scop si specific al acesteia, Rorty vrea exact contrariul.
Morarul mormaia ca nu mai are moare la moara, ca moare fara moare si nu vrea sa mai piarza o varza, preferand un praz, la necaz, sa fie treaz, nu breaz.
in acest sens, "a interpreta vrea sa zica a se substitui insusi celui care a scris legea si a investiga ceea ce probabil a decis legiuitorul [...].
Acesta nu considera declaratiile recente ale Presedintelui drept "optimiste" sau "echilibrate", ci drept retorsiunile euforice ale cuiva care vrea mereu sa aiba dreptate.